Μεταφορές - Διανομές

 
 

Μεταφορές

 
Στην μεταφορική εταιρεία Καμπουράκης & ΣΙΑ Ε.Ε. στον Άγιο Ιωάννη Ρέντηδιαθέτουμε μία σειρά από ιδιόκτητα φορτηγά διαφόρων μεγεθών, που είναι κατάλληλα για κάθε τύπου μεταφορές.

Τα φορτηγά μας κινούνται με ευελιξία και άνετα ακόμη και σε περιοχές με στενούς δρόμους, ενώ οι μεταφορές που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται με την πρέπουσα προσοχή και τον απαραίτητο επαγγελματισμό, ώστε να έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας, με την εξειδίκευση που διαθέτει στον χώρο των μετακομίσεων – μεταφορών, σας εγγυάται γρήγορη και πάνω από όλα ασφαλή μεταφορά των οικοσυσκευών σας και του ηλεκτρικού και μηχανικού σας εξοπλισμού, όποιος και αν είναι ο προορισμός που έχετε επιλέξει.

Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις για μεταφορές, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, πάντα με ποιότητα και ευθύνη, μην διστάσετε να μας εμπιστευτείτε.
 
 

Διανομές

 
Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της μεταφορικής εταιρείας Καμπουράκης & ΣΙΑ Ε.Ε.δραστηριοποιείται στις διανομές εμπορευμάτων, τροφίμων και άλλων προϊόντων μεγάλων εταιρειών με συνέπεια και συνέχεια σε ασυναγώνιστες τιμές.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και με τον ιδιόκτητο στόλο μας πραγματοποιούμε τις διανομές των προϊόντων τους με ταχύτητα, ασφάλεια και μέσα στους χρόνους που έχουν συμφωνηθεί.

Η μεταφορική μας στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις διανομές, ενώ παρέχει τις σχετικές υπηρεσίες της στην καλύτερη σχέση τιμής – ποιότητας, εξασφαλίζοντας άριστο αποτέλεσμα και ικανοποιημένους πελάτες.